Idei de texte

PENTRU IUBIT/IUBITA/SOT/SOTIE
 
Iubita mea soție, orice moment petrecut împreună cu tine este magic.
De când ne-am întâlnit și până acum m-ai făcut cel mai fericit bărbat.
 
 
În fiecare dimineață când mă trezesc lângă tine,iubirea mea,
simt dragostea pe care o simțeam la început unul pentru celălalt.
Când te văd, nu mi-aș mai lua ochii de la tine.
Tot ce îmi doresc astăzi e să fii fericită și să te bucuri de ziua ta.
 
 
Viața e formată din amintiri, din clipele frumoase pe care le petrecem împreună, iar ziua de astăzi este perfectă pentru a ne bucura de noi, de oamenii dragi, de iubirea dintre noi și de frumusețile care ne apar în cale.
La mulți ani, soția mea dragă.
 
 
Dacă tu o să trăiești 100 de ani,
 Eu vreau să trăiesc cu o zi mai puțin
 Pentru că nu pot trăi fără tine
Te iubesc!
 
 
Dacă ar trebui să iau viața de la început,
Te-aș găsi mai devreme și te-aș iubi mai mult.
Te port mereu în inima mea
Și nimeni și nimic nu va schimba vreodată asta.
Cu Dragoste, Soțul Tău
 
 
Nu știu să vorbesc frumos, dar mă vei înțelege cu siguranță.
 Încă din ziua în care ne-am întâlnit, totul s-a schimbat în viața mea.
Privesc viitorul altfel și îl văd doar lângă tine.
Numai pentru tine sunt gata să mă schimb.
Vreau să-ți dau fericire, să te înconjor cu grijă.
Ești foarte importantă pentru mine și te iubesc mult.
 
 
Ai devenit sensul vieții mele. Nu am crezut niciodată că pot iubi atât de mult.
De când ne-am cunoscut, nu pot trăi o zi fără tine, cea mai frumoasă femeie din lume!
 
 
Întâlnirea noastră a fost scrisă în ceruri! A trebuit să ne întâlnim!
Tu ești a mea și eu sunt al tău. Pentru totdeauna. Orice s-ar întâmpla
 
 
Mi-a fost greu să găsesc cuvintele pentru a descrie toate sentimentele pe care le-ai trezit în mine. Sunt bolnav după tine și acesta este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Am nevoie de tine precum de aer. Pentru că tu ești viața mea!
 
 
Stii ce ma sperie pe mine?Nu e moartea sau inaltimile,nici razboiul sau boala.E gandul ca te-as putea pierde.Pentru ca esti foarte importanta pentru mine…si sincer nu imi pot imagina viata fara tine.Daca as putea sa-ti ofer un singur lucru,ti-as da puterea sa te vezi prin ochii mei,doar atunci vei realiza cat de mult insemni pentru mine.
 
 
Exista atat de multe cuvinte tandre in lume,incat poti sa te ineci in aceasta tandrete.Si atatea declaratii de dragoste,cat ar fi suficiente inca pentru multe secole care urmeaza.Dar acestea sunt doar cuvinte.Eu vreau sa te cufunzi in tandretea ochilor mei,sa nu te poti satura de custul buzelor mele si as dori sa fi mereu in captivitatea bratelor mele.
 
 
Tu esti motivul pentru care zambesc.Tu esti motivul pentru care rad.Tu esti motivul pentru care traiesc.Ma bucur sa te am aici langa mine.Orice zi petrecuta cu tine este minuntata.Esti uimitor din toate punctele de vedere si ma simt atat de norocoasa ca imi petrec viata cu tine.
 
 
Te iubesc nu doar pentru ceea ce esti,ci si pentru ceeea ce sunt cand sunt in preajma ta.
 
 
Fiecare oră, fiecare minut, fiecare secundă a vieții mele este plină de gânduri despre tine, iubita mea. Mă trezesc și adorm, gândindu-mă doar la tine!
 
Iubita mea, tu pentru mine ești un ocean de pasiune, ești o stâncă de neclintit de putere și curaj, ești vânt de vise, ploaie de speranțe, ești soare arzător de fericire, ești Pământul și chiar mai mult. Te iubesc enorm.
  
 
Iubita mea, tu ești o leoaică care îl face pe leul său să se simtă un adevărat rege. Și acest rege va face tot posibilul ca tu să fii cea mai fericită. Te iubesc mult și admir fiecare mișcare a ta, fiecare privire, fiecare zâmbet.
 
 
Iubita mea, gingașa, dulcea, fermecătoarea, unica mea, cea mai bună, dar cel mai important – a mea, te iubesc nespus și prețuiesc fiecare părticică din corpul tău, fiecare dorință din sufletul tău, fiecare zâmbet al tău, fiecare succes. Pentru mine este important totul ce are legătură cu tine, pentru că tu ești omul care mă face fericit, încrezător și curajos. Îți mulțumesc pentru asta, iubita mea. Te iubesc.
  
 
PENTRU SORA/FRATE
 
Dragă surioară, astăzi este o zi splendidă - ziua ta de naștere! Îți mulțumesc pentru faptul că ești în viața mea! Îți urez să mergi prin viață cu bucurie, cu capul sus, să fii curajoasă, să știi exact ce-ți dorești! Fie ca frumusețea ta interioară și exterioară să se înmulțească pe zi ce trece. La mulți ani! Te iubesc, scumpa mea!
 
 
Surioara mea, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc cele mai sincere urări de bine! Îți urez să fii fericită, să ai alături oameni de valoare, să lași ca razele de prosperitate și bunăstare să intre în viața ta! La mulți ani cu multe vise îndeplinite!
 
  
Draga mea soră, astăzi este ziua ta de naștere și din tot sufletul îți doresc ca această zi să fie mai frumoasă ca oricând! Să știi că indiferent de micile noastre certuri și ciocniri, eu te iubesc extrem de mult și o să-ți fiu alături de fiecare dată când o să ai nevoie! Fii fericită, savurează viața și fiecare eveniment favorabil ce se întâmplă în ea. La mulți ani!
 
 
Scumpă soră, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca în viața ta totul să fie simplu și ușor! Îți urez să ai alături oameni minunați, care te iubesc și îți oferă tot sprijinul lor. Fie ca orice kilometru din drumul vieții tale să fie presurat cu bunătate și belșug. La mulți ani!
 
 
PENTRU MAMA/TATA
  
Mamă, la mulţi ani! Vreau ca ochii tăi să strălucească mereu de fericire, încât să luminezi întreaga lume cu zâmbetul tău, chiar și din spațiu să se zărească starea ta de spirit luminoasă. Să nu știi ce înseamnă boala și nu renunța niciodată la ceea ce îţi doreşti, crede în tine și mergi doar înainte.
  
  
Dragă mămică, felicitări cu ocazia zilei de naștere. Îţi doresc sănătate puternică, dispoziție bună, multe zile însorite şi bucurii lumești. Trăiește și respiră adânc, astfel încât atunci când o să ai nepoți să-i poți ține în brațe și să le spui povești amuzante din viața ta minunată. Te iubesc, mămico!
 
  
Ești un exemplu de urmat pentru mine. Tu ești o femeie adevărată, iar eu visez să ajung așa. Te felicit din inimă cu ocazia zilei de naștere și îți doresc ani mulți de viață, iar de fericirea ta voi avea eu grijă, scumpă mamă.
 
 
Scumpa mea mamă, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Din inimă îți doresc să strălucești de fericire, în cale să-ți apară mereu noi posibilități, să fii în stare să atingi obiectivele propuse și să fii condusă doar de sentimente frumoase și dragoste luminoasă.
 
 
Scumpă, dragă, mama mea! Înainte să te felicit cu ocazia zilei de naștere, vreau să-mi cer iertare. Știu că ai trecut prin multe cu mine: nopți nedormite, zile grele de muncă, păr cărunt, oboseală în ochi, durere în trup și neliniște în inimă.
Îți mulțumesc, mămică, pentru că nu ai încetat niciodată să mă iubești. Fie ca de azi înainte îngerii noștri să alunge grijile tale cât mai departe de casă, iar în suflet să-ți aducă liniște și zâmbet pe față. Te iubesc, mămică!
 
 
Mămică, la mulți ani! Îți doresc, bucurii, flori, zâmbete, îndeplinirea dorințelor! Fie ca sănătatea, fericirea și dragostea să fie prietenii tăi dintotdeauna, iar sufletul să ți se umple cu lumină. Îți mulțumesc pentru căldură, grijă, gingășie. Mă mândresc cu faptul că sunt fiul tău!
  
 
PENTRU NASI
  
Nașule măria ta, în această zi specială vrem să te felicitam călduros cu ziua TA de naștere, și îți dorim multă sănătate, succes în tot ce planifici să faci, putere să înfrunți toate obstacole vieții și desigur multă dragoste, înțelegere și respect în familia voastră minunată.‌ Noi te iubim, te stimăm și îți spunem un sincer La Mulți Ani!
 
 
Dragul meu naș, ești tatăl meu în fața lui Dumnezeu și te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc stele multe pe cerul vieții, să ții în mâini pasărea fericirii și să ai parte de liniște sufletească. Să îți atingi toate scopurile, iar viața să-ți fie plină de fericire! La mulți ani!
 
 
Dragul meu naș, fie ca viața să-ți ofere doar zile fericite, iar soarta să te bucure cu norocul ce ți-l va da. Îți doresc să ai toate calitățile unui coniac bun, adică să devii tot mai bun pe an ce trece. La mulți ani, dragul meu!
 
 
Scumpa noastră nănașă te felicitam cu ziua de naștere și îți dorim să ai o viață frumoasă și fericită alături de băieții tăi. Să ți se îndeplinească toate dorințele și cu succes să atingi scopurile puse. Să ai multă putere și răbdare ca orice provocare oferită de soartă să o treci cu ușurință, să ai persoane de încredere în anturajul tău care să te susțină și să te respecte. Noi suntem mîndri că te avem că nașă, mamă spirituală și prietenă, putem fi sinceri în discuții și siguri că ne vei da un sfat bun. Vă iubim dragilor și vă dorim tot binele din lume. La mulți ani!
 
 
Draga mea nașă, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc ca tabloul vieții tale să se umple în fiecare zi de culori noi ale emoției pozitive, de tonuri blânde, de schițe de noroc, de reflecții de bucurie și fericire.
 
 
Tu mi-ai devenit nașă. Te iubesc din suflet. Îți mulțumesc că exiști în viața mea. De ziua ta îți doresc sănătate și bunăstare, confort, liniște sufletească. Mulți ani de viață fericită!
 
 
Pentru mai multe idei : Click AICI